Условия за доставка на продукт

LaGia - Внос и дистрибуция на вино

Условия за доставка на продукт

Настоящите условия за доставка/получаване на продукт, съставляват неразделна част от Общите условия за ползване на www.vino-italy.com

Всички правила и дефиниции, използвани там са приложими и в настоящия документ.

I. Поръчки на продукти, направени в платформата www.vino-italy.com се изпращат до адрес или офис, посочени от потребителя с куриерскa фирмa Еконт или Спиди по избор на Потребителя.

1. Стоките се доставят до посочен от потребителя адрес на територията на Република България.

2. Сроковете за доставка на стоките са обикновено на следващия работен ден от датата на потвърждение на поръчката от страна на Доставчика. Доставчикът не носи отговорност в случай на забавяне на доставката над посочения срок поради причини, извън неговия контрол.

3. Всяка направена поръчка в онлайн магазина се потвърждава с имейл и телефонно обаждане от страна на Доставчика. На посочения от Потребителя имейл адрес, Доставчикът ще изпрати информация за статуса на поръчката.

4. Поръчки направени през почивни, празнични и неработни дни се обработват на следващият работен ден.
За по-малките населени места доставката е според графика на куриерска фирма.
Всички пратки се изпращат с опция преглед.

5. Цената на доставката не е включена в стойността на избраната и поръчана от потребителя стока.
Доставката на продукти ще бъде безплатна за поръчки със стойност над 200 лв.

6. Собственикът не носи отговорност за забава в случай, че забавянето се дължи по вина на куриера или превозвача, извършващ доставката и/или поради независещи от собственика обстоятелства.
* Доставчикът НЕ носи отговорност за куриерските услуги и за техните срокове на доставка, а единствено за обработването и изпращането на поръчките.
* В периоди на промоции, намаления или по-голяма натовареност Доставчикът си запазва правото на промени по условията за обработка и доставка, без да уведоми предварително клиентите за това.
При извънредни обстоятелства и при техническа сложност за доставка на продукта, Доставчикът си запазва правото да удължи сроковете за доставка.

7. При извършване на доставката стоките следва да бъдат прегледани внимателно от потребителя и/или упълномощено от него лице. При констатиране при прегледа на явни недостатъци, липсата на някой от придружаващи стоката аксесоари и/или на който и да е от изискваните от българското законодателство документи, потребителят незабавно информира лицето извършващо доставката, за което се съставя протокол. В допълнение потребителят незабавно уведомява собственика на следната електронна поща: office@vino-italy.com.

8. Куриерите/превозвачите, които извършват доставките на стоки се избират по усмотрение на собственика и той по всяко време може да ги променя, без да е длъжен да информира предварително потребителя, стига това да не рефлектира на начина и срока на доставка.