Винарна Giordano Vini

GIORDANO VINI

Духът на Пиемонт и Пулия

Избите Джордано в Пиемонт и Пулия са туптящото сърце на нашата компания: там се произвежда виното, реколта след реколта, при пълно зачитане на традицията. И именно по този начин, изхождайки от наследството на миналото, успяхме да изградим нашия успех. Защото в Giordano го знаем добре: трябва много ясно да разберете откъде сте започнали, за да постигнете дори най-амбициозните цели.

Нашата история: вина, произведени със страст от началото на ХХ век

Нашият път на растеж започна през 1950 г. благодарение на визията и интуицията на Фердинандо Джордано, който реши да изостави традиционната дистрибуторска верига и да изключи посредниците в полза на клиента. Избор, изпреварил времето си, който оттогава се превърна в сърцето на нашата работа и основополагащ елемент за компанията: „Качествени вина, доставени до дома ви за кратко време и на правилната цена, с максималното удовлетворение на тези, които получи ги.“

Ние сме родени като производители, но когато обичаш виното като нас, тази роля в крайна сметка се оказва малко тясна. С нарастването на търсенето само производството на нашите лозя вече не беше достатъчно, за да гарантира вината Giordano за всички клиенти.

Затова създадохме мрежа от доверени доставчици, лозари като нас: с гроздето и мъстта му, с нашия опит и собствените изби във Вале Талориа и Торичела, ние започнахме да произвеждаме повече, внимателно избирайки най-доброто от националното лозарство. В Пиемонт традицията за производство на вино е дълбоко вкоренена, но отлични вина се правят в цяла Италия: ние ги доставяме директно на масите на нашите клиенти всеки ден.

Дърво и стомана: поезията на миналото и най-модерните технологии съжителстват в избата. Днес ние сме компания в баланс между традиция и модерност, способна да достави превъзходството на своите продукти в домовете на повече от 1 милион клиенти в Италия и Европа. Ангажиментът, поет в дейностите на избата, и внимателният подбор на гроздето доведоха нашите вина да се открояват в най-престижните международни награди и конкурси за вино: източник на гордост за всички нас, гаранция за качество за тези, които ни избират, постоянен стимул за нашите страстни винопроизводители.

Нашата 120-годишна история, съчетана с желанието да продължим да се усъвършенстваме и постоянното предизвикателство да предлагаме вина с все по-високо качество, ни накараха да бъдем част – заедно с Provinco Italia S.p.a. – на Italian Wine Brands, първата италианска група в лозаро-винарския сектор, листната на борсата. За нас това не е точка на пристигане, а допълнителен стимул да поставим опита си в услуга на онези, които изберат да закупят вино Giordano.

Нашата мисия! Правене на добри вина. Защото доброто вино прави живота по-добър.

Регион Пиемонт и регион Пулия