За нас

LaGia - Внос и дистрибуция на вино

Потопете се в света на италианските вина и ще откриете възхитителен спектър от вкусове и аромати

С удоволствие ви представяме нашата ексклузивна селекция от вина внесени от Италия, страната на страстта, романтиката и на виното от световна класа! Става дума за уникални, висококачествени вина, които са внимателно подбрани от най-престижните лозя в красивите и разнообразни винарски райони на Италия. От обляната в слънце Тоскана със Санджовезе минавайки през неповторимата Пулия с местните си сортове грозде Негроамаро и Примитиво, Сицилия с нейните Неро Д’Авола и Сира,остров Сардиня с Верментино и Канонау, Венето с Просеко и Пинот Гриджо до зашеметяващите пейзажи на Пиемонт с Бароло и Барбареско – претърсихме всички винарски долини, за да ви предложим най-доброто. И сега ги доставяме до вашия праг!

Колекцията ни включва широк спектър от вина – от силни червени до свежи бели, от пенливи просеко до вина Розе. Всяка бутилка разказва история за богатото италианско наследство, майсторството на винопроизводителите, които придават на всяко вино отличителен характер. Гарантираме, че всяка бутилка, е изработена с най-голямо внимание и грижа към детайла, като са използвани традиционни методи, предавани от поколения.

 

ЛаДжиа е директен вносител, което дава гаранция за произход, качество, автентичен вкус и конкурентни цени

Директният внос също така ни позволява да изградим близки отношения с винопроизводителите, като придобием задълбочени познания за тяхната философия, практики и уникалните характеристики на всяка реколта.

 

Как да закупите?

Лесно е! Процесът на поръчка е максимално улеснен и бърз. Без да се налага да правите регистрации или да попълване излишна информация. Посетете секция МАГАЗИН в нашия онлайн магазин и разгледайте селекцията ни от италиански вина. С няколко клика може да добавете желаните от вас вина в количката си и да завършите поръчката. Ние доставяме директно до вратата ви, така че можете да се насладите на несравнимия вкус без да напускате дома си.

При трудности и възникнали въпроси, не се колебайте да се свържете с нас на телефон
+359 98 890 0795 или през нашата контактна форма.

Купувайки нашите специално подбрани вина, вие не просто купувате бутилка вино, а преживявате част от културата и традициите на Италия. Каним ви да разгледате нашата колекция и да се насладите на несравнимото качество на италианското вино.

Присъедините към нас в това вълнуващо пътешествие, докато изследваме и се наслаждаваме на вкусовете на Италия. Независимо дали сте опитен познавач на виното или любопитен начинаещ, нашата колекция обещава незабравимо изживяване за всяко небце.

Докоснете се до магията на винената култура на Италия!