Винарни

СЕЛЕКТИРАНИ ВИНА ОТ ИТАЛИЯ

Винарни

Предлагаме изискана селекция от висококачествени вина, идващи от слънчевите лозя на Италия!

Италия – страна, известна с богатата си история, култура, изкуство и, разбира се, с изключителните си традиции в производството на вино. Страната, в която се произвеждат вина от повече от четири хилядолетия, е истинско сърце на винопроизводството, а ние пренасяме тази вековна традиция до вашия праг!

Вината ни се доставят директно от винарни, които прилагат традиционни техники на лозарство, което позволява автентично вкусово изживяване, което наистина представя духа на италианското вино.

BARBANERA

Провинция Сиена, регион Тоскана

Винарната Барбанера се намира в провинцията Четона, в сърцето на Тоскана, почти на границата с Умбрия. Имението е основано през 1938 г. от Алтеро и Мария Франческини с желанието да създадат малка земеделска компания, посветена на лозарството.

FATTORIA DEI BARBI (MONTALCINO)

Провинция Сиена, регион Тоскана

Fattoria dei Barbi е винарна, разположена в Монталчино, собственост на семейство Чинели Коломбини. Colombinis са историческо сиенско благородническо семейство, което притежава земи в Монталчино още през 1352 г.

GIORDANO

Регион Пиемонт и регион Пулия

Избите Джордано в Пиемонт и Пулия са туптящото сърце на нашата компания: там се произвежда виното, реколта след реколта, при пълно зачитане на традицията. И именно по този начин, изхождайки от наследството на миналото, успяхме да изградим нашия успех.

LE FORCONATE

Регион Тоскана

Семейното имение „Le Forconate“ се намира в особен и очарователен район между Валдикиана и Валдорсия в сърцето на Тоскана, където се създават Кианти и другите прочутите тоскански вина.